Лого алт

Сијалица D1S

Сијалица D1S

Квалитет: PJ

D1S ксенон

721-ALL-N-218121

Код: 721-ALL-N-218121

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: SRL

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-2

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

ОЕ: 148800

ОЕ: DYX0099655

ОЕ: 00148800

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1240.28 ден

Квалитет: PJ

D1S ксенон

721-ALL-N-218118

Код: 721-ALL-N-218118

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1pcs.

Производител: MAGNETI MARELLI

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-2

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 4100.20 ден

Квалитет: PJ

D1S ксенон

721-ALL-N-218119

Код: 721-ALL-N-218119

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: NEOLUX

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-2

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

ОЕ: 00148800

ОЕ: 148800

ОЕ: DYX0099655

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 4695.00 ден

Квалитет: Q

D1S ксенон

721-ALL-N-218120

Код: 721-ALL-N-218120

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-2

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

ОЕ: DYX0099655

ОЕ: 00148800

ОЕ: 148800

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 5777.29 ден

Квалитет: Q

D1S ксенон

721-ALL-N-218138

Код: 721-ALL-N-218138

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-2

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 30% повеќе светлина; 3200 лумен; 5000К

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 6261.41 ден

Квалитет: Q

D1S ксенон

721-ALL-N-218117

Код: 721-ALL-N-218117

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-2

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 3200 лумен; температура на боја 4300K

ОЕ: DYX0099655

ОЕ: 00148800

ОЕ: 148800

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 7793.17 ден

Квалитет: Q

D1S ксенон

721-ALL-N-217939

Код: 721-ALL-N-217939

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 200% посветла светлина; температура на боја 4500К

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-2

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q
No image available

D1S ксенон

721-ALL-N-218235

Код: 721-ALL-N-218235

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; температура на бојата 4150К

Линија на продукти: ултрафилф

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q

D1S ксенон

721-ALL-N-218240

Код: 721-ALL-N-218240

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 20% повеќе светлина; температура на боја 6000K

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Боја: сина

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q

D1S ксенон

721-ALL-N-218280

Код: 721-ALL-N-218280

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 200% посветла светлина; температура на боја 4500К

Линија на продукти: Ноќен прекинувач ласер

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q
No image available

D1S ксенон

721-ALL-N-217893

Код: 721-ALL-N-217893

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 20 m подолг опсег; до 70% повеќе светлина; температура на бојата 4350К

Линија на продукти: ноќен прекинувач неограничен

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q
No image available

D1S ксенон

721-ALL-N-217909

Код: 721-ALL-N-217909

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; температура на бојата 4150К

Линија на продукти: ултрафилф

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Квалитет: Q

D1S ксенон

721-ALL-N-217913

Код: 721-ALL-N-217913

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 3200 лумен; до 20% повеќе светлина; температура на боја 6000K

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Боја: сина

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

*Lowest price for the last 30 days with VAT