Лого алт

Сијалица D1R

Сијалица D1R

Квалитет: Q

Сијалица D1R

720-ALL-N-218116

Код: 720-ALL-N-218116

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : 2800 lm; температура на боја 4300K

Номинална моќност: 35W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-3

Квалитет: Q

Сијалица D1R

720-ALL-N-218239

Код: 720-ALL-N-218239

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 35W

Дополнително име : 2800 lm; до 20% повеќе светлина; температура на боја 6000K

Линија на продукти: ладно сино интензивно

Боја: сина

Тип на сијалица и тип на фасонка: Pk32d-3