Лого алт

Сијалица C3W

Сијалица C3W

Квалитет: Q

Сијалица C3,W

673-ALL-N-218016

Код: 673-ALL-N-218016

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: SV7-8

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 3W