Лого алт

Сијалица C21W

Сијалица C21W

Квалитет: PJ

Сијалица C21W

672-ALL-N-218210

Код: 672-ALL-N-218210

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: SV8.5-8

Должина(mm): 41

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 21W

*Lowest price for the last 30 days with VAT