Лого алт

Сијалица 5W

Сијалица 5W

Квалитет: Q

Сијалица 5W

630-ALL-N-218261

Код: 630-ALL-N-218261

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Линија на продукти: оригинален миниват

Тип на сијалица и тип на фасонка: BA9s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 5W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 318.52 ден

Квалитет: Q
No image available

Сијалица 5W

630-ALL-N-218260

Код: 630-ALL-N-218260

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Линија на продукти: оригинал

Тип на сијалица и тип на фасонка: BA9s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 5W

*Lowest price for the last 30 days with VAT