Лого алт

Сијалица 3W

Сијалица 3W

Квалитет: Q

Сијалица 3W

658-ALL-N-218031

Код: 658-ALL-N-218031

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 3W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: B10d