Лого алт

Сијалица 2W

Сијалица 2W

Квалитет: Q

Сијалица 2W

628-ALL-N-218015

Код: 628-ALL-N-218015

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 2W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.1x9.5d

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 492.57 ден

Квалитет: Q

Сијалица 2W

628-ALL-N-218018

Код: 628-ALL-N-218018

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 2W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2x4.6d

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 633.66 ден

Квалитет: Q

Сијалица 2W

628-ALL-N-218014

Код: 628-ALL-N-218014

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 2W

Боја: зелен штекер

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: B8.5d

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 832.21 ден

Квалитет: Q

Сијалица 2W

628-ALL-N-218023

Код: 628-ALL-N-218023

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 2W

Боја: зелен штекер

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Bx8.4d

Квалитет: Q
No image available

Сијалица 2W

628-ALL-N-218030

Код: 628-ALL-N-218030

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 2W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: B8.3d

Квалитет: Q
No image available

Сијалица 2W

628-ALL-N-218259

Код: 628-ALL-N-218259

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 2W

Линија на продукти: оригинал

Тип на сијалица и тип на фасонка: BA9s

Квалитет: Q
No image available

Сијалица 2W

628-ALL-N-218266

Код: 628-ALL-N-218266

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Составни делови (опрема): со приклучок за сијалица / -с

Номинална моќност: 2W

Дополнително име : табла и го менува осветлувањето

Линија на продукти: оригинал

Тип на сијалица и тип на фасонка: Bx8.5d

*Lowest price for the last 30 days with VAT