Лого алт

Сијалица 21/5W

Сијалица 21/5W

Квалитет: Q

Сијалица 21/5W

627-ALL-N-218263

Код: 627-ALL-N-218263

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Линија на продукти: оригинал

Тип на сијалица и тип на фасонка: BA15d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 21/5W