Лого алт

Сијалица 2,3W

Сијалица 2,3W

Квалитет: Q

Сијалица 2,3W

626-ALL-N-218012

Код: 626-ALL-N-218012

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 2,3W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2x4.6d

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 648.02 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT