Лого алт

Сијалица 1,5w

Сијалица 1,5w

Квалитет: Q

Сијалица 1,5W

625-ALL-N-218022

Код: 625-ALL-N-218022

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Bx8.4d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 1,5W

Боја: беж штекер

Квалитет: Q

Сијалица 1,5W

625-ALL-N-218024

Код: 625-ALL-N-218024

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: B8.5d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 1,5W

Боја: беж штекер