Лого алт

Сијалица 1,2W

Сијалица 1,2W

Квалитет: PJ

Сијалица 1,2W

623-ALL-N-218034

Код: 623-ALL-N-218034

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: MAGNETI MARELLI

Волти напон: 24V

Номинална моќност: 1,2W

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2x4.6d

Квалитет: PJ

Сијалица 1,2W

623-ALL-N-218035

Код: 623-ALL-N-218035

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: HELLA

Волти напон: 24V

Номинална моќност: 1,2W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2x4.6d

ОЕ: 0009821610

ОЕ: 1354855

ОЕ: 20005230616

ОЕ: 5230616

Квалитет: Q

Сијалица 1,2W

623-ALL-N-218033

Код: 623-ALL-N-218033

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Волти напон: 24V

Номинална моќност: 1,2W

Линија на продукти: оригинал

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2x4.6d

Квалитет: Q

Сијалица 1,2W

623-ALL-N-218265

Код: 623-ALL-N-218265

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Дополнително име : табла и го менува осветлувањето

Номинална моќност: 1,2W

Составни делови (опрема): со приклучок за сијалица / -с

Линија на продукти: оригинал

Тип на сијалица и тип на фасонка: Bx8.5d

Квалитет: Q

Сијалица 1,2W

623-ALL-N-218019

Код: 623-ALL-N-218019

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 1,2W

Боја: црн штекер

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: B8.5d

Квалитет: Q

Сијалица 1,2W

623-ALL-N-218021

Код: 623-ALL-N-218021

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 1,2W

Боја: црн штекер

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Bx8.4d