Лого алт

Сијалица 1,1W

Сијалица 1,1W

Квалитет: Q

Сијалица 1,1W

622-ALL-N-218020

Код: 622-ALL-N-218020

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: Bx8.4d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 1,1W

Боја: килибар