Лого алт

Сијалица 0,4W

Сијалица 0,4W

Квалитет: Q

Сијалица 0,4W

1113-ALL-N-218025

Код: 1113-ALL-N-218025

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Тип на сијалица и тип на фасонка: Bx8.5d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 0,4W

Боја: сина штекер (индиго)

Хомологација: ECE