Лого алт

Сензор за течност во бришачи

Сензор за течност во бришачи

Квалитет: Q

Сензор за прскалки

1012-ALL-N-219774

Код: 1012-ALL-N-219774

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Дополнителни забелешки: подлошки за прилагодување на аголот

Проширени информации: 3 генерација

Производител: VALEO

Надворешен дијаметар(mm): 23

Боја : црна; мат

Квалитет: 12

Квалитет: Q

Сензор за прскалки

1012-ALL-N-219750

Код: 1012-ALL-N-219750

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Дополнителни забелешки: мијалник на сензорите (агол 5, 9, 15)

Оделение за продажба: единица за пакување: 12 парчиња

Производител: VALEO

Квалитет: Q

Сензор за прскалки

1012-ALL-N-219751

Код: 1012-ALL-N-219751

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Дополнителни забелешки: Пластични подлошки за метален браник

Оделение за продажба: единица за пакување: 4 парчиња

Производител: VALEO

Квалитет: Q

Сензор за прскалки

1012-ALL-N-219761

Код: 1012-ALL-N-219761

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Дополнителни забелешки: подлошки за прилагодување на аголот

Оделение за продажба: единица за пакување: 12 парчиња

Проширени информации: нова технологија

Производител: VALEO

Код на производот : ML474

Квалитет: Q

Сензор за прскалки

1012-ALL-N-219762

Код: 1012-ALL-N-219762

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Дополнителни забелешки: Пластични подлошки за метален браник

Оделение за продажба: единица за пакување: 12 парчиња

Проширени информации: нова технологија

Производител: VALEO