Лого алт

Квалитет: Q

Сијалица H11

777-ALL-N-217897

Код: 777-ALL-N-217897

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Линија на продукти: ноќен прекинувач неограничен

Тип на сијалица и тип на фасонка: PGJ19-2

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 55W

Дополнително име : 110% повеќе светлина