Лого алт

Квалитет: Q

Сијалица PY21W

898-ALL-N-218065

Код: 898-ALL-N-218065

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Дополнително име : 100% повеќе светлина

Линија на продукти: камиончар про

Боја: жолта

Тип на сијалица и тип на фасонка: BAU15s

Хомологација: ECE

Волти напон: 24V

Номинална моќност: 21W