Лого алт
Контактирајте не
Пребарувај
Кошничка

Барање на 4008321660305

Барање на 4008321660305

Квалитет: Q

Сијалица HB4 9006

800-ALL-N-217920

Код: 800-ALL-N-217920

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Квалитет:

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производна линија: ладно сино интензивно

Дополнително име : до 20% повеќе светлина

Тип на сијалица и тип на фасонка: P22d

Боја: сина

Номинална моќност: 51W

ОЕ: 63216926916

ОЕ: N10130001

ОЕ: B18401

ОЕ: N000000000069

*Lowest price for the last 30 days with VAT