Лого алт
1

Квалитет: Q

Сијалица R5W

903-ALL-N-217974

Код: 903-ALL-N-217974

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BA15s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 5W

ОЕ: 2098103

ОЕ: 9978227

ОЕ: 1354865

ОЕ: 57M6498

Квалитет: PJ

Сијалица R5W

903-ALL-N-217975

Код: 903-ALL-N-217975

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BA15s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 5W

ОЕ: 2098103

ОЕ: 57M6498

ОЕ: 1354865

ОЕ: 9978227

Квалитет: PJ

Сијалица R5W

903-ALL-N-217976

Код: 903-ALL-N-217976

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: HELLA

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BA15s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 5W

ОЕ: 07119978227

ОЕ: EL00130003

ОЕ: 1354865

ОЕ: 2098103

Квалитет: PJ

Сијалица R5W

903-ALL-N-217977

Код: 903-ALL-N-217977

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња

Производител: SRL

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: BA15s

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 5W

ОЕ: 2098914

ОЕ: 9978227

ОЕ: 1121407

ОЕ: EL00130003