Лого алт

Салотеип

Салотеип

Квалитет: PJ

Салотејп

974-ALL-N-218960

Код: 974-ALL-N-218960

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Ширина (mm): 46

Должина (m): 120