Лого алт

Ретровизори

Ретровизори

Квалитет: ZJ

Универзален ретровизор

982-ALL-N-217590

Код: 982-ALL-N-217590

Квалитет :ZJ

ZJ - Заменски дел - не е оригинален, но е со висок квалитет

Забелешка: селотејп

Дополнителен опис: помошна, на шофершајбната

Хомологација: не

ОЕ: 735245999

ОЕ: 814842

ОЕ: 96FB17K695AAYYC6

Универзален ретровизор

982-ALL-N-216902

Код: 982-ALL-N-216902

Забелешка: селотејп

Производител: View Max

Хомологација: не

ОЕ: 735245999

ОЕ: 814842

ОЕ: 96FB17K695AAYYC6