Лого алт

Рефлектор

Рефлектор

Квалитет: Q

Рачни лампи

937-ALL-N-220050

Код: 937-ALL-N-220050

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Тип на сијалица : 8xLED

Дополнително име : пластично куќиште; батерија напојува

Составни делови (опрема): со батерии

Квалитет: PJ

Рачни лампи

937-ALL-N-220051

Код: 937-ALL-N-220051

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: LENA LIGHTING

Номинална моќност: 100W

Составни делови (опрема): без сијалица / -с

Дополнително име : должина на кабел 5 m; електрична мрежа

Волти напон: 230V

Квалитет: PJ

Рачни лампи

937-ALL-N-220048

Код: 937-ALL-N-220048

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: LENA LIGHTING

Тип на сијалица : 4xLED

Номинална моќност: 2W

Должина(mm): 375

Дополнително име : должина на кабел 5 m; пластично куќиште; електрична мрежа

Волти напон: 230V

Квалитет: Q

Рачни лампи

937-ALL-N-220063

Код: 937-ALL-N-220063

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Составни делови (опрема): со жици

Дополнително име : 110 lm; 60 лм; вртење; пластично куќиште; Стапка на заштита на IP20; куки; со магнет; со рачка, прекинувач; напојува со батерија што се полни

Тип на сијалица : 2xLED

Номинална моќност: 0,9W

Квалитет: Q

Рачни лампи

937-ALL-N-220062

Код: 937-ALL-N-220062

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Тип на сијалица : 1xLED+1xLED UV

Составни делови (опрема): со жици

Дополнително име : 110 lm; вртење; пластично куќиште; Стапка на заштита на IP20; куки; со магнет; со рачка, прекинувач; напојува со батерија што се полни

Номинална моќност: 0,9W

Квалитет: Q

Рачни лампи

937-ALL-N-220064

Код: 937-ALL-N-220064

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Дополнително име : 230 лм; 70 лм; вртење; пластично куќиште; IP54 стапка на заштита; куки; со магнет; со држач; напојува со батерија што се полни

Составни делови (опрема): со жици

Тип на сијалица : 2xLED

Номинална моќност: 2,5W

Квалитет: Q

Рачни лампи

937-ALL-N-220067

Код: 937-ALL-N-220067

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Дополнително име : 140 lm; 250 lm; IP54 стапка на заштита; напојува со батерија што се полни

Тип на сијалица : 1xLED

Номинална моќност: 3W

Квалитет: Q

Рачни лампи

937-ALL-N-220054

Код: 937-ALL-N-220054

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Тип на сијалица : 5xLED

Дополнително име : напојува со батерија што се полни

Квалитет: Q

Рачни лампи

937-ALL-N-220060

Код: 937-ALL-N-220060

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Тип на сијалица : 1xLED+1xLED UV

Дополнително име : 240 lm; вртење; пластично куќиште; Стапка на заштита на IP20; куки; со магнет; со рачка, прекинувач; напојува со батерија што се полни

Составни делови (опрема): со жици

Номинална моќност: 3W

Квалитет: Q

Рачни лампи

937-ALL-N-220061

Код: 937-ALL-N-220061

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Составни делови (опрема): со жици

Дополнително име : 160 лм; 240 lm; вртење; пластично куќиште; Стапка на заштита на IP20; куки; со магнет; со рачка, прекинувач; напојува со батерија што се полни

Тип на сијалица : 2xLED

Номинална моќност: 3W

Квалитет: Q

Рачни лампи

937-ALL-N-220055

Код: 937-ALL-N-220055

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Составни делови (опрема): полнач во комплетот

Дополнително име : напојува со батерија што се полни

Тип на сијалица : 15+2LED

Квалитет: Q

Рачни лампи

937-ALL-N-220052

Код: 937-ALL-N-220052

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Составни делови (опрема): полнач во комплетот

Дополнително име : пластично куќиште; напојува со батерија што се полни

Тип на сијалица : 11xLED

Квалитет: Q

Рачни лампи

937-ALL-N-220068

Код: 937-ALL-N-220068

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Дополнително име : 1000 лумен; 2000 lm; под хаубата на автомобилот; Стапка на заштита на IP20; куки; напојува со батерија што се полни

Тип на сијалица : LED

Номинална моќност: 18W

Квалитет: PJ

Рачни лампи

937-ALL-N-220049

Код: 937-ALL-N-220049

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: LENA LIGHTING

Дополнително име : должина на кабел 5 m; пластично куќиште; електрична мрежа

Номинална моќност: 4W

Тип на сијалица : 8xLED

Ширина (mm): 60

Должина(mm): 415

Волти напон: 230V

Квалитет: Q

Рачни лампи

937-ALL-N-220056

Код: 937-ALL-N-220056

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Тип на сијалица : 6+1LED

Дополнително име : напојува со батерија што се полни

Квалитет: PJ

Рачни лампи

937-ALL-N-220071

Код: 937-ALL-N-220071

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: LENA LIGHTING

Должина(mm): 225

Дополнително име : пластично куќиште; Стапка на заштита на IP40; со функција на факелот; со магнет; напојува со батерија што се полни

Тип на сијалица : 1xLED+36xLED

Номинална моќност: 0,5/4,8W