Лого алт

Рефлектор

Рефлектор

Квалитет: PJ

Рефлектор

1010-ALL-N-217313

Код: 1010-ALL-N-217313

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Дијаметар (mm): 160

Облик: круг

Длабочина (mm): 70

Волти напон: 12/24V

Хомологација: не се применува

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1181.99 ден

Квалитет: PJ
No image available

Рефлектор

1010-ALL-N-217309

Код: 1010-ALL-N-217309

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Длабочина (mm): 85

Хомологација: не се применува

Ширина (mm): 156

Дополнително име : странично-правоаголна

Висина (mm): 92

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1770.02 ден

Квалитет: PJ

Рефлектор

1010-ALL-N-217303

Код: 1010-ALL-N-217303

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Облик: квадрат

Длабочина (mm): 91

Ширина (mm): 100

Тип на сијалица : H3

Висина (mm): 100

Волти напон: 12/24V

Хомологација: не се применува

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1780.16 ден

Квалитет: ZJ
No image available

Рефлектор

1010-ALL-N-217350

Код: 1010-ALL-N-217350

Квалитет :ZJ

ZJ - Заменски дел - не е оригинален, но е со висок квалитет

Производител: NEOLITE

Облик: квадрат

Длабочина (mm): 35

Тип на монтирање: заедничка поддршка

Ширина (mm): 110

Дополнително име : Лумен од 1840 година; Стапка на заштита на IP69K

Висина (mm): 126

Тип на сијалица : 8xLED

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 24W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1993.07 ден

Квалитет: PJ
No image available

Рефлектор

1010-ALL-N-217315

Код: 1010-ALL-N-217315

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Облик: квадрат

Длабочина (mm): 91

Ширина (mm): 100

Тип на сијалица : H3

Висина (mm): 100

Дополнително име : јасни леќи

Волти напон: 12/24V

Хомологација: не се применува

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2084.32 ден

Квалитет: PJ

Рефлектор

1010-ALL-N-217342

Код: 1010-ALL-N-217342

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Облик: квадрат

Длабочина (mm): 80

Ширина (mm): 100

Дополнително име : 650 лумен

Висина (mm): 100

Тип на сијалица : LED

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 6W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2566.75 ден

Квалитет: ZJ
No image available

Рефлектор

1010-ALL-N-217348

Код: 1010-ALL-N-217348

Квалитет :ZJ

ZJ - Заменски дел - не е оригинален, но е со висок квалитет

Производител: NEOLITE

Облик: квадрат

Длабочина (mm): 55

Тип на сијалица : 16xLED

Тип на монтирање: заедничка поддршка

Висина (mm): 126

Дополнително име : 3300 лумен; температура на боја 6000K

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 48W

Ширина (mm): 110

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2897.94 ден

Квалитет: PJ
No image available

Рефлектор

1010-ALL-N-217343

Код: 1010-ALL-N-217343

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Облик: квадрат

Длабочина (mm): 80

Ширина (mm): 100

Дополнително име : 650 лумен; со опција за обратна светлина - 6W

Висина (mm): 100

Тип на сијалица : LED

Волти напон: 12/24V

Номинална моќност: 6W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3133.66 ден

Квалитет: PJ
No image available

Рефлектор

1010-ALL-N-217353

Код: 1010-ALL-N-217353

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Облик: квадрат

Ширина (mm): 105

Дополнително име : 850 lm; со жица

Тип на монтирање: заедничка поддршка

Висина (mm): 105

Тип на сијалица : LED

Волти напон: 12/24V

Локација предна/задна: F/R

Хомологација: не се применува

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3297.57 ден

Квалитет: PJ
No image available

Рефлектор

1010-ALL-N-217354

Код: 1010-ALL-N-217354

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Облик: квадрат

Ширина (mm): 105

Дополнително име : 1850 lm; со жица

Тип на монтирање: заедничка поддршка

Висина (mm): 105

Тип на сијалица : LED

Волти напон: 12/24V

Локација предна/задна: F/R

Хомологација: не се применува

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3626.22 ден

Квалитет: PJ
No image available

Рефлектор

1010-ALL-N-217319

Код: 1010-ALL-N-217319

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Облик: квадрат

Длабочина (mm): 91

Ширина (mm): 100

Дополнително име : 1500 lm; јасни леќи

Висина (mm): 100

Тип на сијалица : LED

Волти напон: 12/24V

Хомологација: не се применува

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 4017.40 ден

Квалитет: PJ
No image available

Рефлектор

1010-ALL-N-217327

Код: 1010-ALL-N-217327

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Дијаметар (mm): 87

Облик: круг

Длабочина (mm): 72

Дополнително име : 1500 lm

Тип на сијалица : LED

Волти напон: 12/24V

Хомологација: не се применува

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 4074.01 ден

Квалитет: PJ
No image available

Рефлектор

1010-ALL-N-217321

Код: 1010-ALL-N-217321

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Облик: квадрат

Длабочина (mm): 76

Хомологација: не се применува

Ширина (mm): 100

Дополнително име : 2000 lm; јасни леќи

Тип на монтирање: заедничка поддршка

Висина (mm): 100

Тип на сијалица : LED

Волти напон: 12/24V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 4936.63 ден

Квалитет: PJ
No image available

Рефлектор

1010-ALL-N-217320

Код: 1010-ALL-N-217320

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Облик: квадрат

Длабочина (mm): 76

Хомологација: не се применува

Ширина (mm): 100

Дополнително име : 2000 lm; леќи со оптичка шема

Тип на монтирање: заедничка поддршка

Висина (mm): 100

Тип на сијалица : LED

Волти напон: 12/24V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 5474.82 ден

Квалитет: PJ
No image available

Рефлектор

1010-ALL-N-217333

Код: 1010-ALL-N-217333

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Облик: овална

Дополнително име : 3200 лумен

Ширина (mm): 104

Тип на сијалица : LED

Висина (mm): 118

Волти напон: 12/24V

Хомологација: не се применува

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 7743.32 ден

Квалитет: PJ
No image available

Рефлектор

1010-ALL-N-217347

Код: 1010-ALL-N-217347

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Облик: квадрат

Дополнително име : 4000 lm; 9 диоди со светла; куќиште за алуминиум; исполнува IP68 норма; со жица

Хомологација: не се применува

Боја: црно куќиште

Локација предна/задна: F/R

Тип на монтирање: заедничка поддршка

Волти напон: 12/24V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 8464.01 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT