Лого алт

Прицврстувач на тапацир

Прицврстувач на тапацир

Квалитет: PJ

Типли

975-ALL-N-216032

Код: 975-ALL-N-216032

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: a 10 b 6,5 c 16 d 3 h 22

Дополнително име : внатрешна подлога за тапацир

ОЕ: 7570122

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 174.05 ден

Квалитет: PJ

Типли

975-ALL-N-219240

Код: 975-ALL-N-219240

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Опел

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 20,3 B 3,5 C 24 d 2,4 H 23,8

Дополнително име : внатрешна подлога за тапацир

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 198.55 ден

Квалитет: PJ

Типли

975-ALL-N-219043

Код: 975-ALL-N-219043

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 16,3 , B 12,8 , C 10,0 , D 9,7

Дополнително име : Внатрешен клип за тапацир

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 208.69 ден

Квалитет: PJ

Типли

975-ALL-N-216034

Код: 975-ALL-N-216034

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Димензии: a 13,5 b 8 c 16,6 d 3,5 h 16

Дополнително име : внатрешна подлога за тапацир

ОЕ: 14188282

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 262.76 ден

Квалитет: PJ

Типли

975-ALL-N-219109

Код: 975-ALL-N-219109

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзална штипки Шкода

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 283.88 ден

Квалитет: PJ

Типли

975-ALL-N-219045

Код: 975-ALL-N-219045

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: различни Ивеко модели

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 13,1 , B 3,4 , C 11,5 , D 9,2

Дополнително име : Внатрешен клип за тапацир

Квалитет: PJ

Типли

975-ALL-N-216029

Код: 975-ALL-N-216029

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Димензии: a 7x15 b 8 c 16,5 d 2,5 h 17,5

Дополнително име : внатрешна подлога за тапацир

ОЕ: 7538675

Квалитет: PJ

Типли

975-ALL-N-219060

Код: 975-ALL-N-219060

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 12,9 B 7,3 C 18 d 2,8 H 21,4

Дополнително име : внатрешна подлога за тапацир

Квалитет: PJ

Типли

975-ALL-N-219244

Код: 975-ALL-N-219244

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 20,7 B 4 C 24,2 d 2,8 H 38,1

Дополнително име : внатрешна подлога за тапацир

ОЕ: 10126901

Квалитет: PJ

Типли

975-ALL-N-219108

Код: 975-ALL-N-219108

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Фиат 126П, Шкода, Лада, Лиаз

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Квалитет: PJ

Типли

975-ALL-N-219265

Код: 975-ALL-N-219265

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Форд

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 12,7 B 7 C 18,8 d 2,7 H 24,1

Дополнително име : внатрешна подлога за тапацир

Квалитет: PJ

Типли

975-ALL-N-216077

Код: 975-ALL-N-216077

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Мазда, Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: a 14,2 b 8 c 18,5 d 2,5 h 19

Дополнително име : внатрешна подлога за тапацир

ОЕ: 6258114020

ОЕ: 992740822

Квалитет: PJ

Типли

975-ALL-N-219328

Код: 975-ALL-N-219328

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 13 B 8,5 C 18,5 d 3 H 20

Дополнително име : внатрешна подлога за тапацир

Квалитет: PJ
No image available

Типли

975-ALL-N-219110

Код: 975-ALL-N-219110

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Фв, Шкода

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Квалитет: PJ
No image available

Типли

975-ALL-N-219329

Код: 975-ALL-N-219329

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 13 B 8,5 C 18,5 d 3 H 20

Дополнително име : внатрешна подлога за тапацир

Квалитет: PJ

Типли

975-ALL-N-219111

Код: 975-ALL-N-219111

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: амбалажа: 25

*Lowest price for the last 30 days with VAT