Лого алт
1

Прицврстувач на изолација под хауба

Прицврстувач на изолација под хауба

Квалитет: PJ

Жабица

809-ALL-N-216306

Код: 809-ALL-N-216306

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: изолација на хауба

Дополнителен опис: универзални штипки Форд, Хонда, Мазда, Митсубиши, Нисан, Сузуки, Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : Клип за изолација со аспиратори

Димензии: a 30,1 b 3,5 c 9,2 d 3,5 h 22

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 221.36 ден

Квалитет: PJ
No image available

Жабица

809-ALL-N-219103

Код: 809-ALL-N-219103

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: изолација на хауба

Дополнителен опис: универзални штипки Опел, Фв, Форд, Цитроен, Чинквеченто

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Дополнително име : Клип за изолација со аспиратори

Димензии: h=18

Квалитет: PJ

Жабица

809-ALL-N-219263

Код: 809-ALL-N-219263

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: изолација на хауба

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : Клип за изолација со аспиратори

Димензии: A 40,5 B 6,5 C 8,1d 1,5 H 15,3

*Lowest price for the last 30 days with VAT