Лого алт
1

Предупредувачки светла

Предупредувачки светла

Квалитет: PJ

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-217844

Код: 1073-ALL-N-217844

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Дијаметар (mm): 160

Облик: круг

Длабочина (mm): 66

Волти напон: 12/24V

Тип на сијалица : H3

Боја: сина

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1594.29 ден

Квалитет: PJ
No image available

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-217843

Код: 1073-ALL-N-217843

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 68

Волти напон: 12/24V

Ширина (mm): 138

Боја: сина

Висина (mm): 78

Тип на сијалица : H3

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1740.45 ден

Квалитет: PJ
No image available

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-217839

Код: 1073-ALL-N-217839

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: EU

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 68

Волти напон: 12/24V

Ширина (mm): 138

Боја: жолта

Висина (mm): 78

Тип на сијалица : H3

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1960.12 ден

Квалитет: PJ
No image available

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-217851

Код: 1073-ALL-N-217851

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: NEOLITE

Дијаметар (mm): 125

Облик: круг

Тип на сијалица : H1

Тип на монтирање: тубуларна поддршка

Волти напон: 12/24V

Хомологација: ECE

Боја: портокалов

Висина (mm): 235

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2138.39 ден

Квалитет: PJ
No image available

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-244592

Код: 1073-ALL-N-244592

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Длабочина (mm): 19

Волти напон: 12/36V

Висина (mm): 28

Дополнително име : fulfills IP68 norm; with wire

Тип на сијалица : 3xLED

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F/R

Тип на монтирање: монтажа на завртки со растојание од 72 мм

Боја: жолта

Ширина (mm): 72

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2405.37 ден

Квалитет: Q

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-217854

Код: 1073-ALL-N-217854

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Дијаметар (mm): 53

Хомологација: не се применува

Тип на сијалица : LED

Должина(mm): 180

Дополнително име : 12 лесни диоди; со функција на факелот; со чекан за кршење стакло; со нож за сечење на ремен

Тип на монтирање: монтажа на магнет

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3363.47 ден

Квалитет: PJ

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-217856

Код: 1073-ALL-N-217856

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: NEOLITE

Дијаметар (mm): 130

Облик: круг

Дополнително име : 80 лесни диоди; исполнува IP56 норма

Тип на монтирање: тубуларна поддршка

Волти напон: 12/24V

Тип на сијалица : LED

Висина (mm): 240

Боја: портокалов

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3404.87 ден

Квалитет: PJ
No image available

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-217860

Код: 1073-ALL-N-217860

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Длабочина (mm): 19

Дополнително име : 6 функција; ја исполнува IP68 нормата

Боја: сина

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F/R

Тип на сијалица : LED

Ширина (mm): 132

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 28

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3867.02 ден

Квалитет: PJ
No image available

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-217859

Код: 1073-ALL-N-217859

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Длабочина (mm): 19

Дополнително име : 6 функција; ја исполнува IP68 нормата

Тип на сијалица : LED

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F/R

Боја: жолта

Ширина (mm): 132

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 28

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3893.21 ден

Квалитет: PJ

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-217858

Код: 1073-ALL-N-217858

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: NEOLITE

Дијаметар (mm): 130

Облик: круг

Дополнително име : 40 лесни диоди; исполнува IP56 норма

Тип на монтирање: тубуларна поддршка

Волти напон: 12/24V

Боја: портокалов

Висина (mm): 180

Тип на сијалица : LED

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 4202.43 ден

Квалитет: Q

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-217853

Код: 1073-ALL-N-217853

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Дијаметар (mm): 130

Облик: круг

Тип на сијалица : H1

Тип на монтирање: поддршка на завртки

Висина (mm): 174

Боја: портокалов

Волти напон: 24V

Хомологација: ECE

ОЕ: KDWHLO9654

ОЕ: 20223830

ОЕ: A0018201058

ОЕ: 0018201058

Квалитет: Q
No image available

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-217866

Код: 1073-ALL-N-217866

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Карактеристики за инсталација: за хоризонтално прицврстување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 42

Тип на монтирање: аголна подршка

Дополнително име : должина на кабел 0,97m; куќиште за алуминиум; Дневен / ноќен режим

Локација предна/задна: F/R

Волти напон: 12/24V

Тип на сијалица : 6xLED

Ширина (mm): 107

Висина (mm): 24

Боја: сина, транспарентна

Хомологација: ECE

Квалитет: Q
No image available

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-217847

Код: 1073-ALL-N-217847

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Дијаметар (mm): 165

Облик: круг

Тип на сијалица : 16xLED

Тип на монтирање: монтажа на магнет

Висина (mm): 164

Боја: црно куќиште, портокалово

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : спирален кабел; IP6K7 стапка на заштита; Стапка на заштита на IP6K9K; приклучок за запалка; со индикатор

Хомологација: ECE

Квалитет: Q
No image available

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-244589

Код: 1073-ALL-N-244589

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Достапност: ON ORDER ONLY (without right to return)

Карактеристики за инсталација: за хоризонтално прицврстување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 12,8

Тип на монтирање: лента за поддршка

Боја: црвена, транспарентна

Локација предна/задна: F/R

Волти напон: 12/24V

Тип на сијалица : 3xLED

Ширина (mm): 89,3

Висина (mm): 32

Дополнително име : должина на кабел 0,25m; куќиште за алуминиум; Дневен / ноќен режим

Хомологација: ECE

Квалитет: Q
No image available

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-217841

Код: 1073-ALL-N-217841

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Карактеристики за инсталација: за хоризонтално прицврстување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 15,91

Боја: сина, транспарентна

Локација предна/задна: F/R

Тип на монтирање: монтажа на завртки со растојание од 77,28мм

Дополнително име : должина на кабелот 0,2 m; куќиште за алуминиум

Ширина (mm): 85,98

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 27,66

Хомологација: ECE

Тип на сијалица : 3xLED

Квалитет: Q
No image available

Предупредувачка сијалица

1073-ALL-N-217873

Код: 1073-ALL-N-217873

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Карактеристики за инсталација: за вертикално прицврстување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 12,8

Локација предна/задна: F/R

Тип на монтирање: лента за поддршка

Дополнително име : должина на кабел 0,25m; куќиште за алуминиум; Дневен / ноќен режим

Ширина (mm): 32

Волти напон: 12/24V

Тип на сијалица : 6xLED

Висина (mm): 132

Боја: транспарентен, килибар

Хомологација: ECE

*Lowest price for the last 30 days with VAT