Лого алт

Предни жмигавци паркинг светла и попратни делови

Предни жмигавци паркинг светла и попратни делови

Квалитет: PJ

Страничен жмигавец/паркинг

811-ALL-N-217596

Код: 811-ALL-N-217596

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Локација предна/задна: F

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : со светло за паркирање

Хомологација: ECE

Квалитет: Q

Страничен жмигавец/паркинг

811-ALL-N-217594

Код: 811-ALL-N-217594

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Локација предна/задна: F

Волти напон: 12V

Тип на сијалица : C5W+P21W

Хомологација: ECE

Боја: бела, портокалова

Квалитет: PJ

Страничен жмигавец/паркинг

811-ALL-N-217595

Код: 811-ALL-N-217595

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F