Лого алт

Преден жмигавец

Преден жмигавец

Квалитет: Q

Преден жмигавец

809-ALL-N-217593

Код: 809-ALL-N-217593

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Страна (лево/десно): left=right

Карактеристики за инсталација: DEUTSCH конектор

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Дијаметар (mm): 55

Облик: круг

Длабочина (mm): 64

Боја: транспарентен

Дополнително име : должина на кабел 0,1m

Локација предна/задна: F

Тип на сијалица : 3xLED

Хомологација: ECE

Квалитет: PJ

Преден жмигавец

809-ALL-N-220078

Код: 809-ALL-N-220078

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Длабочина (mm): 56

Висина (mm): 64

Хомологација: ECE

Ширина (mm): 104