Лого алт
1

Полнач за клима

Полнач за клима

Квалитет: Q

Машина за клими

635-ALL-N-218575

Код: 635-ALL-N-218575

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: DELPHI

Име : Рефматски активен

Квалитет: Q

Машина за клими

635-ALL-N-218585

Код: 635-ALL-N-218585

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Опрема 1: автоматски

Име : Клима-технологија Топ

Квалитет: Q

Машина за клими

635-ALL-N-218586

Код: 635-ALL-N-218586

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI

Име : Клима-Техника плус