Лого алт

Пластична навртка

Пластична навртка

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-219021

Код: 914-ALL-N-219021

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: различни Ивеко модели

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 19,4 , B 30 , C 8

Дополнително име : Занитвам (пластика)

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-219015

Код: 914-ALL-N-219015

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: различни модели на ГМ

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 16 , B 27 , C 8

Дополнително име : Занитвам (пластика)

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-219281

Код: 914-ALL-N-219281

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Хонда, Мазда, Митсубиши, Нисан, Сузуки, Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 15,9 B 7,3 C 11,8 d 2,3 H 21,6

Дополнително име : Пластична занитвам

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-216105

Код: 914-ALL-N-216105

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Фиат

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Димензии: a 11 b 6 c 4 d 2 h 10

Дополнително име : Пластична занитвам

ОЕ: 1459187

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-216222

Код: 914-ALL-N-216222

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Нисан

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: a 22 b 11 c 14 d 3 h 14

Дополнително име : Пластична занитвам

ОЕ: 0155303101

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-216098

Код: 914-ALL-N-216098

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Мазда

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: a 13,5 b 5,2 c 14 d 1 h 16,5

Дополнително име : Пластична занитвам

ОЕ: B1016825200

ОЕ: B10168252

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-219205

Код: 914-ALL-N-219205

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 12 B 4,9 C 9,4 d 1,7 H 9,3

Дополнително име : Пластична занитвам

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-219046

Код: 914-ALL-N-219046

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: различни модели на Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 18 , B 6,7 , C 7

Дополнително име : Пластична занитвам

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-219047

Код: 914-ALL-N-219047

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: различни модели на Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 21,8 , B 8 , C 14

Дополнително име : Пластична занитвам

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-219293

Код: 914-ALL-N-219293

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Хонда, Мазда, Митсубиши, Нисан, Сузуки, Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 21,7 B 7,7 C 9,4 d 2,9 H 21,8

Дополнително име : Пластична занитвам

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-216094

Код: 914-ALL-N-216094

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Цитроен, Мерцедес, Пежо, Рено

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: a 10 b 4,5 c 3 d 2 h 15

Дополнително име : Пластична занитвам

ОЕ: 7703072144

ОЕ: 6389840261

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-219016

Код: 914-ALL-N-219016

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 18,3 , B 6 , C 10

Дополнително име : Пластична занитвам

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-216164

Код: 914-ALL-N-216164

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Хонда, Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: a 15,2 b 7x6,8 c 8 d 2,8 h 13

Дополнително име : Пластична занитвам

ОЕ: 91550SH3003

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-219288

Код: 914-ALL-N-219288

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири и покрив

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Димензии: A 17,1 B 5,4 C 21,8 d 1,8 H 19

Дополнително име : Пластична занитвам

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-219256

Код: 914-ALL-N-219256

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Хонда, Мазда, Митсубиши, Нисан, Сузуки, Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 15,7 B 7,7 C 9,5 d 2,6 H 20,9

Дополнително име : Пластична занитвам

ОЕ: 7688257A00

Квалитет: PJ

Типла(Пластична)

914-ALL-N-219289

Код: 914-ALL-N-219289

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири и покрив

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Димензии: A 17,2 B 5,6 C 2,7 d 1,8 H 18,8

Дополнително име : Пластична занитвам