Лого алт
3

Пластичен мутер

Пластичен мутер

Квалитет: PJ

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-216519

Код: 856-ALL-N-216519

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: подкрила и шалт табла

Дополнителен опис: универзални штипки Митсубиши, Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : монтажна железница

Димензии: a 17,2 c 4,2 h 16

ОЕ: 0128100023

ОЕ: 9018906001

ОЕ: MB098145

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 143.63 ден

Квалитет: PJ

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-216502

Код: 856-ALL-N-216502

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Дополнително име : монтажна железница

Димензии: a 10 b 10 c 3,8 h 6,5

ОЕ: 14215480

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 163.91 ден

Квалитет: PJ

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-219052

Код: 856-ALL-N-219052

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Дополнителен опис: различни модели на Форд

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : Nut screw (plastic)

Димензии: A 19,6 , B 4,1 , C 11,2 , D 9,8

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 165.60 ден

Квалитет: PJ

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-219258

Код: 856-ALL-N-219258

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Хонда, Мазда, Митсубиши, Нисан, Сузуки, Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : монтажна железница

Димензии: A 13,1 B 15,1 C 4,2 H 8,3

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 171.51 ден

Квалитет: PJ

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-219032

Код: 856-ALL-N-219032

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: подкрила, решетки

Дополнителен опис: универзална штипки Фиат, Форд, Опел, Цитроен, Лублин

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : монтажна железница

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 496.79 ден

Квалитет: PJ
No image available

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-219277

Код: 856-ALL-N-219277

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Митсубиши

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : монтажна железница

Димензии: A 11,4 C 3,7 H 12,1 (mm)

ОЕ: MU480009

Квалитет: PJ
No image available

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-219065

Код: 856-ALL-N-219065

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Дополнително име : монтажна железница

Димензии: 17 x 12,5

Квалитет: PJ
No image available

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-219019

Код: 856-ALL-N-219019

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: трепкач

Дополнителен опис: универзални штипки Фиат

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : монтажна железница

Квалитет: PJ

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-219299

Код: 856-ALL-N-219299

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Хонда, Мазда, Митсубиши, Нисан, Сузуки, Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : монтажна железница

Димензии: A 12 B 12 C 4,1 H 7,4

Квалитет: PJ
No image available

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-219067

Код: 856-ALL-N-219067

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : монтажна железница

Димензии: A 12,2 B 12,2 C 3,6 H 16,1

Квалитет: PJ
No image available

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-219020

Код: 856-ALL-N-219020

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: шалт табла/регистарска табличка

Дополнителен опис: универзални штипки за Фиат и други

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : монтажна железница

Квалитет: PJ

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-219069

Код: 856-ALL-N-219069

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: Крила и раширувачи на крила и тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Фв

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Димензии: A 12,1 B 7,1 C 3,8 d 1,7 H 10,5

Квалитет: PJ

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-219209

Код: 856-ALL-N-219209

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: амбалажа: 25

Дополнително име : монтажна железница

Димензии: A 9,4 B 9,4 C 2,9 H 7,3

Квалитет: PJ
No image available

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-219050

Код: 856-ALL-N-219050

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : Nut screw (plastic)

Димензии: A 9,5 , B 2,7 , C 7 , D 6,7

Квалитет: PJ
No image available

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-219051

Код: 856-ALL-N-219051

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : Nut screw (plastic)

Димензии: A 10,4 , B 3,5 , C 8,0 , D 8,5

Квалитет: PJ
No image available

Мутер (пластичен)

856-ALL-N-219276

Код: 856-ALL-N-219276

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Хонда, Мазда, Митсубиши, Нисан, Сузуки, Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : монтажна железница

Димензии: A 16,1 B 16,1 C 5,4 H 8,3

*Lowest price for the last 30 days with VAT