Лого алт
1

Печат штипка

Печат штипка

Квалитет: PJ

Штипка за запечатување

933-ALL-N-216256

Код: 933-ALL-N-216256

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: заптивки

Дополнителен опис: универзални штипки Хонда, Мазда, Митсубиши, Нисан, Сузуки, Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : држач за заптивка

Димензии: a 14,6x5 b 3 c 7 d 1,5 h 16

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 124.20 ден

Квалитет: PJ

Штипка за запечатување

933-ALL-N-216250

Код: 933-ALL-N-216250

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: заптивки на хауба

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : држач за заптивка

Димензии: a 13,1x5 b 5 c 5 d 2 h 13,5

ОЕ: 4876498

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 141.09 ден

Квалитет: PJ

Штипка за запечатување

933-ALL-N-219030

Код: 933-ALL-N-219030

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: заптивка

Дополнителен опис: универзални штипки Полонез

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : држач за заптивка

Квалитет: PJ
No image available

Штипка за запечатување

933-ALL-N-219274

Код: 933-ALL-N-219274

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: заптивки

Дополнителен опис: универзални штипки Митсубиши

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : надворешен држач за тапацир

Димензии: A 12,7 B 3,1C 5,8 d 2,1 H 18,2

ОЕ: MB869452

Квалитет: PJ

Штипка за запечатување

933-ALL-N-219301

Код: 933-ALL-N-219301

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: тапацири

Дополнителен опис: универзални штипки Цитроен Пежо, Рено

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : надворешен држач за тапацир

Димензии: A 11 B 4,4 C 5,2 H 13

*Lowest price for the last 30 days with VAT