Лого алт

Паста мат

Паста мат

Квалитет: PJ

Полир паста

841-ALL-N-218351

Код: 841-ALL-N-218351

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: COLAD

Пакување : 600ml

Опис: за одмастување, чистење и варење пред да се наслика