Лого алт

Паркинг светло

Паркинг светло

Квалитет: PJ

Позициона сијалица

941-ALL-N-217302

Код: 941-ALL-N-217302

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Облик: правоаголна

Длабочина (mm): 50

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 43

Дополнително име : ја исполнува IP68 нормата

Тип на сијалица : 4xLED

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: F

Ширина (mm): 180

*Lowest price for the last 30 days with VAT