Лого алт

Организери

Организери

Квалитет: PJ

Авто штипки

703-ALL-N-219469

Код: 703-ALL-N-219469

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Димензии: 15,5/9,5/22,5

Дополнително име : кутија за фиоки за прицврстувачи на P10

Квалитет: PJ

Авто штипки

703-ALL-N-219470

Код: 703-ALL-N-219470

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Димензии: 30/22/5,5

Дополнително име : рамно, отворено одозгора