Лого алт

О-прстени

О-прстени

Квалитет: PJ

Семеринг

861-ALL-N-219718

Код: 861-ALL-N-219718

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Димензии (mm): 48x4

Главна апликација: VW Group

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 64.21 ден

Квалитет: PJ

Семеринг

861-ALL-N-219719

Код: 861-ALL-N-219719

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Димензии (mm): 48,9x2,6

Главна апликација: Opel

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 64.21 ден

Квалитет: PJ

Семеринг

861-ALL-N-219720

Код: 861-ALL-N-219720

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Димензии (mm): 50x4

Главна апликација: VW Group

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 64.21 ден

Квалитет: PJ

Семеринг

861-ALL-N-219715

Код: 861-ALL-N-219715

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Други апликации: Daihatsu, Subaru, VW Group

Димензии (mm): 44x4

Главна апликација: Suzuki, Daewoo

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 64.21 ден

Квалитет: PJ

Семеринг

861-ALL-N-219716

Код: 861-ALL-N-219716

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Димензии (mm): 44,2x5,7

Главна апликација: Opel

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 64.21 ден

Квалитет: PJ

Семеринг

861-ALL-N-219723

Код: 861-ALL-N-219723

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Други апликации: Iveco, Man

Димензии (mm): 58x4

Главна апликација: Mercedes

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 72.66 ден

Квалитет: PJ

Семеринг

861-ALL-N-219717

Код: 861-ALL-N-219717

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Други апликации: Renault, Volvo

Димензии (mm): 48x3

Главна апликација: PSA Group

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 72.66 ден

Квалитет: PJ

Семеринг

861-ALL-N-219724

Код: 861-ALL-N-219724

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Други апликации: BMW, Jaguar, VW Group, Volvo

Димензии (mm): 61x3,5

Главна апликација: Mercedes

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 72.66 ден

Квалитет: PJ

Семеринг

861-ALL-N-219714

Код: 861-ALL-N-219714

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Други апликации: Subaru

Димензии (mm): 36x3,5

Главна апликација: PSA Group

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 72.66 ден

Квалитет: PJ

Семеринг

861-ALL-N-219721

Код: 861-ALL-N-219721

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Други апликации: Hyundai, Honda, Kia, Mazda, Mitsubishi, Suzuki

Димензии (mm): 52x4

Главна апликација: Japonia / Korea

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 72.66 ден

Квалитет: PJ

Семеринг

861-ALL-N-219722

Код: 861-ALL-N-219722

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Димензии (mm): 55,2x2,6

Главна апликација: Opel

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 72.66 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT