Лого алт

Навртка нут

Навртка нут

Квалитет: PJ

Навртка

915-ALL-N-219140

Код: 915-ALL-N-219140

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : Завртка завртки

Димензии: дијамант. 5

ОЕ: 15624211

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 190.10 ден

Квалитет: PJ

Навртка

915-ALL-N-219142

Код: 915-ALL-N-219142

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : Завртка завртки

Димензии: дијаметар 5 мм

ОЕ: 15624311

Квалитет: PJ

Навртка

915-ALL-N-219385

Код: 915-ALL-N-219385

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: различни модели на фиат

Оделение за продажба: амбалажа: 5

Дополнително име : Завртка завртки

Димензии: A 15,9 B 11 C 11 H 18

ОЕ: 15624211

Квалитет: PJ
No image available

Навртка

915-ALL-N-219386

Код: 915-ALL-N-219386

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: различни модели на фиат

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : слепа навртка за заби

Димензии: А 13; Б 9; С9; Н 29; дебелина на прирабница 1,5 мм; нишка М6

ОЕ: 7630501

Квалитет: PJ

Навртка

915-ALL-N-219387

Код: 915-ALL-N-219387

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: различни модели на фиат

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : Завртка завртки

Димензии: А 18; Б 9; С9; Н 16; дебелина на прирабница 1,5 мм; нишка М6

ОЕ: 46417286

Квалитет: PJ

Навртка

915-ALL-N-219138

Код: 915-ALL-N-219138

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : Завртка завртки

Димензии: Нишка M6, големини на прирабници: должина 17 mm, дебелина 2,5 mm, дијамант. 16 мм

ОЕ: 7677591

*Lowest price for the last 30 days with VAT