Лого алт

Навртка

Навртка

Квалитет: PJ

Нитна

913-ALL-N-219148

Код: 913-ALL-N-219148

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 12 C 4 H 17

Дополнително име : фитинг занитвам

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 114.06 ден

Квалитет: PJ

Нитна

913-ALL-N-219147

Код: 913-ALL-N-219147

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Ауди, Фв

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 9,4 C 3,1 H 14,2

Дополнително име : фитинг занитвам

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 142.78 ден

Квалитет: PJ

Нитна

913-ALL-N-219149

Код: 913-ALL-N-219149

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Цитроен, Пежо, Рено

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 9,2 C 4,6 H 12,3

Дополнително име : фитинг занитвам

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 136.87 ден

Квалитет: PJ

Нитна

913-ALL-N-219280

Код: 913-ALL-N-219280

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 15,6 C 3,9 H 23,7

Дополнително име : пластична занитвам

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 246.70 ден

Квалитет: PJ

Нитна

913-ALL-N-219268

Код: 913-ALL-N-219268

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 12,8 C 6,4 H 17,8

Дополнително име : пластична занитвам

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 349.78 ден

Квалитет: PJ

Нитна

913-ALL-N-219343

Код: 913-ALL-N-219343

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: подкрила

Дополнителен опис: универзални штипки Форд

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 30 C 6 H 21

Дополнително име : фитинг занитвам

ОЕ: 6145601

Квалитет: PJ

Нитна

913-ALL-N-219427

Код: 913-ALL-N-219427

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 5

Квалитет: PJ

Нитна

913-ALL-N-219218

Код: 913-ALL-N-219218

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универални штипки Крајслер

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 17,6 C 6,7 H 17,5

Дополнително име : пластична занитвам

ОЕ: 20433026

Квалитет: PJ

Нитна

913-ALL-N-219126

Код: 913-ALL-N-219126

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 13,7 C 4,7 H 14,4

Дополнително име : фитинг занитвам

Квалитет: PJ

Нитна

913-ALL-N-219230

Код: 913-ALL-N-219230

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универални штипки Крајслер

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 12,8 C 6,1 H 24,7

Дополнително име : пластична занитвам

Квалитет: PJ

Нитна

913-ALL-N-219145

Код: 913-ALL-N-219145

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 14 C 4,7 H 19,5

Квалитет: PJ

Нитна

913-ALL-N-219146

Код: 913-ALL-N-219146

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Ауди, Фв

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: A 11,8 C 3,8 H 16,8

ОЕ: N90634901

*Lowest price for the last 30 days with VAT