Лого алт

Мутери

Мутери

Квалитет: PJ

Мутер затворен

854-ALL-N-219368

Код: 854-ALL-N-219368

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Оделение за продажба: амбалажа: 5

Дополнително име : Орев капа

Димензии: завртка М6

Квалитет: PJ

Мутер затворен

854-ALL-N-219130

Код: 854-ALL-N-219130

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Димензии: нишка М8