Лого алт

Механичарски ракавици

Механичарски ракавици

Квалитет: PJ

Гумени ракавици

913-ALL-N-244617

Код: 913-ALL-N-244617

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: pair: 1

Производител: COLAD

Боја/завршна обработка: зелена

Големина: L

Опис: industrial

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 364.14 ден

Квалитет: PJ

Гумени ракавици

913-ALL-N-244618

Код: 913-ALL-N-244618

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: pair: 1

Производител: COLAD

Боја/завршна обработка: зелена

Големина: XL

Опис: industrial

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 496.79 ден

Квалитет: PJ

Гумени ракавици

852-ALL-N-218370

Код: 852-ALL-N-218370

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 60

Производител: COLAD

Должина (mm): 285

Дебелина (mm): 0,15

Големина: L

Боја/завршна обработка: црна

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1687.23 ден

Квалитет: PJ

Гумени ракавици

852-ALL-N-218371

Код: 852-ALL-N-218371

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 60

Производител: COLAD

Должина (mm): 285

Дебелина (mm): 0,15

Големина: XL

Боја/завршна обработка: црна

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1759.88 ден

Квалитет: PJ

Гумени ракавици

852-ALL-N-218368

Код: 852-ALL-N-218368

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 100

Производител: COLAD

Должина (mm): 245

Дебелина (mm): 0,11

Големина: M

Боја/завршна обработка: сина

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1964.35 ден

Квалитет: PJ

Гумени ракавици

852-ALL-N-218367

Код: 852-ALL-N-218367

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 100

Производител: COLAD

Должина (mm): 245

Дебелина (mm): 0,11

Големина: XL

Боја/завршна обработка: сина

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2572.66 ден

Квалитет: PJ

Гумени ракавици

852-ALL-N-218369

Код: 852-ALL-N-218369

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 60

Производител: COLAD

Должина (mm): 285

Дебелина (mm): 0,15

Големина: M

Боја/завршна обработка: црна

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2543.93 ден

Квалитет: Q

Гумени ракавици

852-ALL-N-218599

Код: 852-ALL-N-218599

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: амбалажа: 100

Производител: MAGNETI MARELLI

Боја/завршна обработка: сина

Големина: XL

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2659.68 ден

Квалитет: Q

Гумени ракавици

852-ALL-N-218598

Код: 852-ALL-N-218598

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: амбалажа: 100

Производител: MAGNETI MARELLI

Боја/завршна обработка: сина

Големина: L

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3160.70 ден

Квалитет: Q

Гумени ракавици

852-ALL-N-218597

Код: 852-ALL-N-218597

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: амбалажа: 100

Производител: MAGNETI MARELLI

Боја/завршна обработка: сина

Големина: M

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3440.35 ден

Квалитет: PJ

Гумени ракавици

852-ALL-N-218366

Код: 852-ALL-N-218366

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 100

Производител: COLAD

Должина (mm): 245

Дебелина (mm): 0,11

Големина: L

Боја/завршна обработка: сина

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3713.25 ден

Квалитет: PJ

Гумени ракавици

852-ALL-N-218373

Код: 852-ALL-N-218373

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 50

Производител: COLAD

Должина (mm): 300

Дебелина (mm): 0,2

Големина: L

Боја/завршна обработка: сиво-сива боја

Квалитет: PJ

Гумени ракавици

913-ALL-N-244619

Код: 913-ALL-N-244619

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: pair: 1

Производител: COLAD

Боја/завршна обработка: зелена

Големина: M

Опис: industrial

Квалитет: PJ

Гумени ракавици

852-ALL-N-218374

Код: 852-ALL-N-218374

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 50

Производител: COLAD

Должина (mm): 300

Дебелина (mm): 0,2

Големина: XL

Боја/завршна обработка: сиво-сива боја

Квалитет: PJ

Гумени ракавици

852-ALL-N-218372

Код: 852-ALL-N-218372

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 50

Производител: COLAD

Должина (mm): 300

Дебелина (mm): 0,2

Големина: M

Боја/завршна обработка: сиво-сива боја

*Lowest price for the last 30 days with VAT