Лого алт
1

Материали за фарбање

Пиштол за бојадисување(фарбање)
Пиштол за бојадисување(фарбање)
Сечач за фолија
Сечач за фолија
Абразивни дискови
Абразивни дискови
Лента за заштита на површината
Лента за заштита на површината
Платно
Платно
Блоу оф издув
Блоу оф издув
Карбонски филтер
Карбонски филтер
Тапа за пиштол за фарбање
Тапа за пиштол за фарбање
Механичарски ракавици
Механичарски ракавици
Предфилтер
Предфилтер
Контролни сијалици
Контролни сијалици
Сад за боја
Сад за боја
Скоч
Скоч
О прстени за идентификација на боја
О прстени за идентификација на боја
капачка за сад за боја
капачка за сад за боја
Мешалка за боја
Мешалка за боја
Контролна боја
Контролна боја
Костим за фарбање
Костим за фарбање
Контролна пудра
Контролна пудра
Држач на панел за боење
Држач на панел за боење
Гас маска
Гас маска
Панел за боја
Панел за боја
Дуплофан
Дуплофан
PCLS капачка за сад за боја
PCLS капачка за сад за боја
Фолија за прицврстување
Фолија за прицврстување
Пластична шпакла
Пластична шпакла
Креп трака
Креп трака
Боца за прскање
Боца за прскање
Креп трака
Креп трака
Гас маска
Гас маска
Паста мат
Паста мат