Лого алт

LED модул

LED модул

Квалитет: Q
No image available

Лед модул

888-ALL-N-217501

Код: 888-ALL-N-217501

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: R

Дополнително име : со лого KRONE; со светло за паркирање; со светло на сопирачката

ОЕ: 550016465

*Lowest price for the last 30 days with VAT