Лого алт

Лед C5W

Лед C5W

Квалитет: PJ

Лед буренце c5w

713-ALL-N-217358

Код: 713-ALL-N-217358

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: SRL

Должина(mm): 36

Тип на сијалица и тип на фасонка: SV8.5-8

Волти напон: 12V

Дополнително име : температура на боја 8000K

Хомологација: не

Квалитет: Q

Лед буренце c5w

713-ALL-N-217356

Код: 713-ALL-N-217356

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Хомологација: не

Тип на сијалица и тип на фасонка: SV8.5-8

Должина(mm): 36

Волти напон: 12V

Линија на продукти: ретрофит

Дополнително име : температура на боја 6000K

Квалитет: PJ

Лед буренце c5w

713-ALL-N-217357

Код: 713-ALL-N-217357

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Номинална моќност: 1W

Дополнително име : 35 лм; температура на бојата 4000K

Линија на продукти: ретрофит

Тип на сијалица и тип на фасонка: SV8.5-8

Хомологација: не

Волти напон: 12V

Должина(mm): 36

Квалитет: PJ

Лед буренце c5w

713-ALL-N-217362

Код: 713-ALL-N-217362

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Номинална моќност: 1W

Дополнително име : 35 лм; температура на бојата 4000K

Линија на продукти: ретрофит

Тип на сијалица и тип на фасонка: SV8.5-8

Хомологација: не

Волти напон: 12V

Должина(mm): 41

Квалитет: PJ

Лед буренце c5w

713-ALL-N-217361

Код: 713-ALL-N-217361

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Номинална моќност: 1W

Дополнително име : 35 лм; температура на бојата 5000К

Линија на продукти: ретрофит

Тип на сијалица и тип на фасонка: SV8.5-8

Хомологација: не

Волти напон: 12V

Должина(mm): 36

Квалитет: PJ

Лед буренце c5w

713-ALL-N-217363

Код: 713-ALL-N-217363

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Номинална моќност: 1W

Дополнително име : 35 лм; температура на бојата 5000К

Линија на продукти: ретрофит

Тип на сијалица и тип на фасонка: SV8.5-8

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Должина(mm): 41