Лого алт

Контролна пудра

Контролна пудра

Квалитет: PJ

Пудра

716-ALL-N-218379

Код: 716-ALL-N-218379

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: COLAD

Пакување : 100g

Опис: да се контролира процесот на мелење на буквар

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2701.08 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT