Лого алт

Контролна боја

Контролна боја

Квалитет: PJ

Боја

715-ALL-N-218378

Код: 715-ALL-N-218378

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: COLAD

Боја/завршна обработка: црна

Пакување : 500ml

Опис: да се нанесува на филер и на буквар палто пред мелење