Лого алт

Комплетен адаптер

Комплетен адаптер

Квалитет: Q

Адаптери сет

637-ALL-N-218652

Код: 637-ALL-N-218652

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Опис на производот: поставени жици

Производител: MAGNETI MARELLI