Лого алт

Комплет манометар

Комплет манометар

Квалитет: Q

Манометар

837-ALL-N-218620

Код: 837-ALL-N-218620

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: MAGNETI MARELLI