Лого алт

Картон среден

Картон среден

Квалитет: PJ
No image available

Картон среден

681-ALL-N-218959

Код: 681-ALL-N-218959

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Должина (mm): 1350

Ширина (mm): 550

Висина (mm): 550

*Lowest price for the last 30 days with VAT