Лого алт

Картон голем

Картон голем

Квалитет: PJ
No image available

Картон голем

680-ALL-N-218952

Код: 680-ALL-N-218952

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Должина (mm): 1800

Висина (mm): 800

Ширина (mm): 400

*Lowest price for the last 30 days with VAT