Лого алт

Карбонски филтер

Карбонски филтер

Квалитет: PJ

Карбонски филтер за маска

908-ALL-N-218355

Код: 908-ALL-N-218355

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: пакување: 2

Производител: COLAD

Опис: A1

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1699.05 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT