Лого алт
1

капачка за сад за боја

капачка за сад за боја

Квалитет: PJ

Фарбана шоља шоља

872-ALL-N-218405

Код: 872-ALL-N-218405

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 100

Производител: COLAD

Опис: до 1400 мл

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 3684.52 ден

Квалитет: PJ

Фарбана шоља шоља

872-ALL-N-218402

Код: 872-ALL-N-218402

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 100

Производител: COLAD

Опис: до 700 ml

Квалитет: PJ

Фарбана шоља шоља

872-ALL-N-218406

Код: 872-ALL-N-218406

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: COLAD

Опис: до 2300 мл

Квалитет: PJ

Фарбана шоља шоља

872-ALL-N-218400

Код: 872-ALL-N-218400

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 100

Производител: COLAD

Опис: до 350 ml

*Lowest price for the last 30 days with VAT